19 augusti 2018
14:00

Södra Skärgården IK

Referat: Solängens BK Grön - Södra Skärgården IK

Höstpremiär för Solängen grön hemma mot Södra Skärgården. Efter två oavgjorda matcher tidigare i år visste vi att det skulle bli jämt. Södra Skärgården skapar en del tryck på oss i början av matchen och vi har lite svårt att komma igång. Vi kommer in mer i matchen och tar ledningen med 1-0 vilket är ställningen i halvleken. I början av andra halvlek tar vi tag i spelet och skapar flera chanser och gör även 2-0. Vi har mycket av spelet i andra halvleken men skärgården reducerar sedan turligt till 2-1. I sista halvlek utökar vi till 3-1 och rullar bollen bra. Med några minuter kvar reducerar sedan Södra Skärgården med ett långskott och det blir en spännande avslutning. Vi håller emot bra och kan istället kontra in slutresultatet 4-2.
Vi tar med oss från denna matchen att INTE snacka till oss onödiga varningar från domaren samt att vi måste våga hålla i bollen och rulla runt när vi anfaller. Bra jobbat idag och ny match nästa helg.